Despre Jafar Armaturi Romania

JAFAR ARMATURI SRL Bacau a fost infiintata in anul 2006, ca reprezentanta in Romania a producatorului de armaturi industriale JAFAR SA Polonia - care detine 90% din capitalul social al acestei societati.

JAFAR SA Polonia este pozitionata in sud-estul Poloniei. Compania a fost infiintata in anul 1953 - avand deci o experienta de peste 50 de ani in producerea robinetelor industriale din fonta, a hidrantilor si alte armaturi industriale. Productia se desfasoara in 2 locatii: Skolyszyn si Przysieki, si numarul total de angajati este in prezent de 290 persoane. Compania dispune de turnatorie proprie de fonta si produse neferoase.

In anul 1994, ca urmare a inceperii procesului de privatizare, angajatii au cumparat actiuni, si astfel JAFAR a devenit societate pe actiuni. Anii urmatori au adus multe schimbari benefice, in principal in domeniul productiei. Aproape 70% din produsele aflate in portofoliu au fost imbunatatite si modernizate. Schimbari au avut loc si in ceea ce priveste politica in domeniul calitatii - JAFAR a devenit o companie orientata catre calitate. Aceasta orientare a dus la obtinerea in anul 1999 a certificatului ISO 9001.

In prezent, Fabrica de Armaturi JAFAR este specializata in productia de hidranti, robinete industriale si fitinguri din fonta pentru apa potabila, gaze si apa industriala. Pe langa aceste produse, JAFAR mai produce si robinete si fitinguri sanitare si din alama. Calitatea inalta a produselor, precum si implementarea continua de produse noi au ajutat compania sa devina lider in Polonia in productia de hidranti, robinete industriale si fitinguri din fonta, si sa patrunda si pe numeroase piete externe: Romania, Germania, Franta, Italia, Spania, Egipt, s.a.

JAFAR ARMATURI SRL isi propune sa ofere, pe langa produsele fabricate de JAFAR SA Polonia - hidranti, robinete industriale si fitinguri din fonta - si alte produse menite sa satisfaca cerintele clientilor sai, cum sunt robinetele industriale si fitingurile din otel. Astfel, portofoliul nostru contine: robinete cu sertar pana din fonta si otel, robinete cu sertar cauciucat pentru apa si gaz, robinete cu clapa fluture, robinete de retinere cu bila si cu clapa, filtre de retinere inpuritati, robinete de inchidere cu sfera din fonta si otel, robinete de inchidere cu ventil din fonta si otel, hidranti subterani si de suprafata, etc.

Pe langa un raport calitate-pret foarte avantajos, oferim clientilor nostri consultanta tehnica de specialitate si conditii de colaborare extrem de avantajoase.
 
Fabryka Armatur JAFAR SA
JAFAR ARMATURI SRL
Sediu si depozit :
Margineni, str. Tineretului nr. 54
(varianta Margineni - Hemeius)
Bacau, Romania
EFS