Dragi parteneri de afaceri, asa cum v-am obisnuit, si anul acesta vom fi prezenti la Targul International IFAT ce va avea loc la Munchen în perioada 13-17 Mai 2024.
Va asteptam in pavilionul C2 standul 105/204 pentru a descoperi produsele noastre pentru apa, canalizare, gaz si pentru instalatii destinate stingerii incendiilor.

IFAT München, un targ international de top pentru managementul apei, apelor uzate, deseurilor si materiilor prime, este organizat de Messe München GmbH.
De la infiintarea sa in 1966, s-a impus ca un punct de intalnire indispensabil pentru industrie si se desfasoară bianual din 2010; anterior, se tinea o data la trei ani. Evenimentul atrage expozanti si vizitatori din intreaga lume care cauta cele mai recente inovatii si solutii dovedite in tehnologia mediului si sustenabilitate.
IFAT si-a dovedit importanta nu numai la nivel local, ci si global si are filiale in China, India, Eurasia si Africa. Aceste targuri internationale reflecta conceptul de succes al evenimentului principal si isi extind aria dincolo de granitele europene.
 
Companii din intreaga lume isi prezinta cele mai recente produse, servicii si tehnologii la acest targ. Acestea variaza de la tratarea apelor uzate si purificarea aerului pană la tehnologiile de drenaj si tratarea solului.
Un accent deosebit este pus pe tehnologia de mediu pentru viitor menita sa faca fata provocarilor globale, cum ar fi expansiunea industriala si exploatarea resurselor.
 
IFAT serveste si ca o platforma importanta de informare si comunicare. Un program extins de forumuri, discutii cu experti si evenimente speciale evidentiaza cele mai recente tendinte si evolutii din industrie.
Demonstratiile practice live in zona exterioara permit vizitatorilor sa experimenteze direct functionalitatea si eficacitatea tehnologiilor.
 
Locul de desfasurare, Messe München, cu infrastructura sa moderna, numeroasele sali si spatiile in aer liber generoase, ofera conditii ideale pentru gazduirea unui eveniment de asemenea amploare.
 
In general, IFAT München joaca un rol central in dialogul global privind durabilitatea si protectia mediului si se prezinta nu numai ca un târg comercial, ci si ca o expozitie cuprinzatoare de tehnologii si solutii de mediu.