Din primii ani de activitate ai companiei am inceput sa cladim succesul de care astazi beneficiem bazandu-ne pe dedicarea noastra in a indeplini asteptarile clientilor, pe dezvoltarea din punct de vedere tehnologic, organizational si al calitatii, precum si pe implicarea angajatilor in acest proces.
Jafar este o companie care priveste catre viitor.
 

Fabryka Armatur JAFAR S.A.

Compania JAFAR este situata in sud-estul Poloniei.
A fost infiintata in anul 1953 ca o uzina locala de prelucrari metalice.
 


Jafar a modernizat in mod continuu capacitatile de productie, prin investitii in echipamente de ultima ora pentru prelucrarea pieselor turnate, sudura si taiere cu jet de apa. In momentul de fata productia se desfasoara in 2 locatii: Skołyszyn si Przysieki.

In 1994, dupa privatizare, Jafar a devenit companie pe actiuni.

Jafar este un lider in productia si comercializarea armaturilor industriale pentru apa potabila, canalizare si gaz. Acestea sunt livrate in principal pe piata din Polonia, cu toate ca in momentul de fata compania de devenit unul dintre cei mai importanti furnizori pe pietele din strainatate.


 

In momentul de fata, aproape 50% din produsele noastre sunt exportate in peste 30 de tari de pe tot mapamondul. Cele mai importante piete pentru export sunt: Rusia, Germania, Franta, Italia, Egipt si Romania. Conform feedback-ului primit de la clientii nostri, o parte dintre aceste produse sunt exportate in tari din Golful Persic si Asia Centrala
 

JAFAR S.A.

este un unul dintre leaderii in productia de armaturi industriale pentru apa potabila, canalizare si stingere incendii din Polonia si din lume.